POLITICA DE RETUR

Asiral.ro oferă seriozitate, astfel încât facem apel și la seriozitatea clienților!

Dacă aveţi o problemă cu un produs comandat de la noi, aveți posibilitatea de a returna produsul. Conform legislatiei din Romania (reglementata prin OUG 34/2014) poti returna fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv produsele cumparate, in termen de 14 zile de cand ai primit produsele. Contravaloarea comenzii se restituie în Contul Bancar specificat în formular, în termen de 14 zile lucrătoare.

Conditii care trebuie indeplinite daca doresti sa returnezi un produs:

Pentru a accepta returnarea produselor ASIRAL, conditia este ca produsele sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (sa nu fie deteriorate, sa nu prezinte semne de purtat si sa aiba toate etichetele intacte).

Costul transportului este suportat de catre firma ASIRAL EVOLUTION SRL.

Primul pas este completarea acestui formular de returnare.

Acest formular trebuie să fie completat în întregime, și vă vom răspunde prin e-mail sau telefon în termen de 3 zile lucrătoare cu instrucțiunile de returnare.

DETALII SUPLIMENTARE:

Dacă produsul are o defecțiune și se dorește schimbarea acestuia, Asiral.ro își asumă plata schimbului de produs, iar dacă se dorește o altă mărime sau culoare a produsului comandat, atunci conform prevederilor legale în vigoare, cheltuielile de returnare cad în sarcina clientului.